A Magyar Tudomány Ünnepe a Magyar Tudományos Akadémia programsorozata, amely évente kerül megrendezésre. A program keretein belül számos kutató, professzor, egyetemi oktató, szakember mutat be előadásokat a szakterületeikhez kapcsolódó témákban. Az MTA weboldalán egészen a 2015-ben megrendezett programsorozatig meg lehet tekinteni az előadásokat és el lehet olvasni a szakcikkeket is.

Idén az MTA Miskolci Területi Bizottsága meghívta a Flavon tudományos munkatársát, Prof. Dr. habil Dinya Zoltánt is, hogy tartson online előadást az eseménysorozaton. Professzor úr „A Covid-19 járvány és a korfüggő emberi magatartás és táplálkozás” címmel mutatta be a legújabb előadását november 24-én.

„Egészségtudatos táplálkozással, táplálék-kiegészítéssel és megfelelő életmóddal erősíteni kell a szervezet és az immunrendszert és fel kell venni az oltást is” – mondta a Professzor.

Forrás: Canva

Az egészséges öregedés is szóba került:

„A kakaó olaj, a színes bogyósok, a cékla, sötét csoki, kurkuma, hagyma, rozmaring, magvak, avokádó és a brokkoli javíthatja az agyfunkciókat. Segítenek a memória és a szellemi teljesítmény romlását megakadályozni.”

Az előadás végén kiemelte, hogy „az oltás és a Ruby-D by Flavon rendszeres fogyasztása az egészségtudatos megoldás a koronavírus elkerülésére, illetve a könnyebb átvészelésére, ha ennek ellenére is elkapjuk a vírust”.

Cikkünk frissül: az előadásról készült videót hamarosan el fogjuk helyezni a cikkben.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük