„Ha lehet stabil, évi kétmilliós (lengyel złoty – a szerk.) jövedelmet szerezni, akkor biztos érdemes megtudni, hol és miért fizetnek ilyen jól.”

Mielőtt azonban elárulnám, hogy hol, egy pillanatra visszatérek a múltba. 2006 van, éppen 48 éves lettem. Egy következő MLM cég, amely milliomossá tehetett volna  és amelynek éveket adtam oda az életemből, nem állta ki az idő próbáját. Egyik napról a másikra eltűnik a lengyel piacról.

Elérkeztem arra a pontra, ahol egyrészt hatalmas anyagi kötelezettségeim vannak, másrészt egy csodálatos feleségem, három tinédzser gyermekem és egy picurka, hároméves kislányom. Felelősnek érzem magam a jelenükért és a jövőjükért is, mert szükségük van a támogatásomra és mindenekelőtt a biztonságra. A fejemben gondolatvihar és kérdések százai kavarognak – hol lehet a leghamarabb, tőke nélkül, lehetőleg rövid idő alatt elegendő pénzt keresni az adósságok visszafizetésére, a mindennapi élethez és a szegénységből való kitöréshez? Melyik utat válasszam? Egy multicég, teljes munkaidős állás vagy kimenni külföldre? Ezeken már mind túl voltam.

Végzettségem szerint elektronikai technikus vagyok. A cég, ahol sok éven át dolgoztam jól teljesített a versenypiacon, de a berendezések javítása és a szolgáltató szektor a nap 24 órájában lekötöttek. A szívem sem bírta már az állandó feszültséget, úgy éreztem, már nincs erőm az ilyen küzdelmekhez. Beszéltem a feleségemmel – folyamatosan kerestük a megoldást.  A tapasztalataink alapján Ő egy feltételt szabott:  az MLM-en kívül bármit csinálhatsz!

Basia már nem akart kockázattal megterhelt pénzügyi szolgáltatásokat, edényekkel, kozmetikumokkal, tisztítószerekkel, kiegészítőkkel, szűrőkkel teli garázst. Nem akart olyan marketingterveket, amelyek túl keveset fizetnek a forgalomból, és a jutalékok közötti különbségekből származó kifizetések nem kompenzálják a befektetett munkát. Félt a tulajdonosok sunyiságától is, akik egy idő után trükköznek, sőt keresik a lehetőségeket, hogy ne fizessenek, – vagy eltűnjenek a piacról. Félt még a bonyolult retorikába rejtett csapdáktól is.

Nos, nem tudtam vitatkozni vele. Ugyanakkor, ennyi év után, amikor az MLM-nek nem volt több titka számomra, mégis reméltem, hogy végre megtalálom a tökéletes céget, amelyben a megszerzett készségeimet kamatoztatni tudom. Amelyben nemcsak nagyszerű termékek, megfontolt tulajdonosok lesznek, hanem egy terv is, amely lehetővé teszi, hogy valóra váltsam az álmaimat.

Hittem az MLM lehetőségeiben és előkelőségében: a remény szikrája mindig pislákolt. Nincsenek illúzióim, tudom, hogy a szabadságnak és a mesebeli életnek ára van. Nem tartok a munkától, a legnagyobb erőfeszítésre is készen állok, ha látom az értelmét. Nem árultam el Basia előtt, hogy az esélyt a gyors változásra továbbra is csak az MLM-ben láttam. Átnéztem majdnem minden akkoriban létező marketingtervet. Éreztem, hogy a sokéves tapasztalatom és az oktatásba fektetett több ezer óra kifizetődött, hiszen egyből láttam, hogy egy-egy marketingtervben mennyi potenciál van és, hogy van-e benne csapda. Ki tudtam szűrni azokat a programokat, amelyek idővel csak instabil jövedelmet vagy középszerű vezetői rangot adhattak volna. Az óceánon túli összes céget elkerültem.

Aztán véletlenül rátaláltam egy kis, magyar, családi cég tervére és termékére. Ez volt a Flavon. Pusztán a véletlennek és a szerencsének köszönhetem, hogy megismertem egy nagyon tapasztalt magyar üzleti trénert, Jungné Kovács Krisztinát. Mindig hálás leszek ezekért a körülményekért. Ekkor csak azt kellett megítélnem, hogy mit gondolok a tervről, van -e értelme. Nem láttam a terméket, egyáltalán nem voltam tisztában az értékével, de a terv az egy sokk volt!

Kerestem csapdákat, mindent, amibe bele lehet kötni, szétszedtem az egészet, számoltam oda és vissza. Lelkiismeretes elemzés után elértem a bizonyosság állapotát! Mindig libabőrös leszek, amikor visszagondolok erre. Amikor a Flavonnál kezdtem a munkát már a nagy jövőt láttam. Basia 48 órán keresztül ellenállt, de meggyőztem őt arról, hogy erőt fektetve ebbe a tervbe, csak nyerni lehet. Most már támogat engem.

Emlékszem, amikor két év munka után először feküdtem le új, gyönyörű házam előtt a frissen nyírt fűre. Basszus! Sikerült! Két év alatt előléptetés nulláról az Elnökségi szintre, magas, stabil, passzív jövedelem… minden kötelezettség kifizetve. Felnéztem az égre, miközben örömkönnyek folytak az arcomon. Basia a mai napig néha felébred reggel, a hálószoba ablakából a mesés kertünkre néz és alig hiszi el, hogy ez már nem csak egy álom.

Ennek a tervnek az erőssége az egyszerűség, a rendkívüli egyedi juttatások és a 65%-os forgalom-visszaosztás. Fontos, hogy mindenki önállóan mérlegelje a lehetőségeket és azt, hogy mire költi a pénzét, amiért megdolgozott. Ezenkívül nagyon vonzó ösztönző programjaink és pénzügyi jutalmaink vannak, valamint kirándulásokra és képzéseken való részvételre is van lehetőség. A cégnek saját üdülőközpontja is van a Balatonnál.

A Flavon egy igazi gyöngyszem több száz cég között! Teljes tudatában vagyok a marketingtervből adódó lehetőségek erejének. Tudom, hogy a jelenlegi piaci helyzetben, hatalmas költségek és beruházások mellett, egy új MLM cég megnyitásával nehéz lenne pénzügyileg és programügyileg felülmúlni a Flavont. Szerencsés vagyok, hogy megfelelő helyre kerültem, megfelelő időben.

Tizenhét évvel ezelőtt Debrecenben egy rendkívüli esemény következett be: megszületett Gaál László víziója. Saját gyár, saját szabadalmaztatott egyedi recept, termékek, amelyek csak természetes alapanyagokból készülnek. Számos tanúsítvány, díj és kitüntetés igazolja a termékek kiemelkedő minőségét. A Gyorsindulás lehetővé teszi az újonnan induló vezetőknek, hogy nagyon gyorsan építsenek rendkívül nyereséges csapatokat.

Egy jó Vezető, aki valóban tudja, mi az az MLM, most nagyon gyorsan, még nálam is gyorsabban juthat el több milliós jutalékokhoz. A Flavon cég Vezetősége nagy megfontolással és elővigyázatossággal tökéletesre finomította a rendszert az utóbbi időben. Lépésről lépésre növeli a potenciált, gyarapítja és fokozza a Vezetők kereseti lehetőségeit.

Új, 2021/2022-es üzleti évbe lépünk be, ami nálunk szeptemberben kezdődik. Már alig várom az új termékeket ( Peak Boost és Complex Pack – a szerk.), mert személy szerint nagy szükségem van rájuk. Az én karrierem a Flavonnál: tizenöt év, Négyszeres Rubin Elnökségi cím, és ami még fontosabb: stabil fizetés, amely már eléri a havi kétszázezret (lengyel złoty – a szerk.). És a legjobb idők még előttünk vannak!

Jelenleg azon a ponton vagyok, hogy nincs szükségem több autóra, mert öt luxusautóm van, nincs szükségem nagyobb házra, mert elég az, ami van. Viszont a legjobban azoknak a Vezetőknek örülök a csoportomban, akik már megvalósítják saját álmaikat. Ez tölt el a legnagyobb megelégedéssel.

Ha Te egy ideális hely keresésének fázisában vagy, úgy, mint én régebben és egy ideális terv után kutatsz, amely valóban megjutalmaz a kompetenciáidért, akkor a Flavon a legjobb hely a számodra. 😊 Én az első pillanattól a mai napig, soha, még egy pillanatra sem veszítettem el a tulajdonosokba vetett hitemet és bizalmamat. Az első másodperctől kezdve tudtam, hogy számomra a kudarc ebben a programban nem opció, mert egyszerűen lehetetlen.

Kategória: Interjúk

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük