Erdélyi Virág vagyok és jelenleg a pápai Türr István Gimnázium és Kollégium tanulója, valamint az ajkai Sun-Dome SE versenyzője.

A keleti harcművészetek közül a Shotokan karatét képviselem, ami a nyugati ember számára olyan harcművészeti stílus, ami a személyiségfejlesztésre és a jellemfejlesztésre orientál. A Shotokan karatén keresztül megismerhetünk egy másfajta gondolkodásmódot, ami alázatra valamint erős lelki és fizikai stabilitásra tanít minket. Jelenleg 1.kyu (harmadik barna) övfokozattal rendelkezem.

Amikor először voltál karate-edzésen egyből világossá vált számodra, hogy ez lesz az a sport, amit élsportolóként is űzhetnél?

10 éves koromtól, 2014 októberétől vagyok az ajkai Sun-Dome sportegyesületnek tagja, akkor még csak rendszeres mozgás volt a cél, egyáltalán nem gondoltam úgy, hogy én ezt a sportot verseny szinten fogom űzni.
Mivel edzőim látták szorgalmam, kitartásom, így lettem 2017-től a versenyzői csoport tagja.

Mennyire nehéz összeegyeztetned a gimnáziumi kötelességeidet és a mindennapos edzéseket, illetve a versenyeket? Hogyan járulnak hozzá a Flavon termékek a mindennapjaidhoz?

Mindezek megszervezése komoly időrendi beosztást és ennek következetes betartását igényli. A versenyszezonról naptárral rendelkezünk, így előre látva ezeket a napokat könnyebb beépíteni a napi rutinba.

Természetesen ennek fontos segítői a Flavon termékek, hiszen ezt a leterheltséget, túlhajtottságot sokkal nehezebben bírnám fizikálisan és mentálisan is.

Már 5 éves korom óta, családommal együtt rendszeresen fogyasztom a termékeket, ennek köszönhetően a 12 év alatt komoly betegségem nem volt. Kezdetektől fogva a kedvenc termékem a Green, különösen az íze miatt, amit napi szinten beiktatok az életembe. Ezen kívül még a Peak Fruit, Veggie és Future valamint a Max + terméket fogyasztom. A Flavon termékei segítik természetesen táplálni, visszaállítani és kondicionálni a testet, miközben képes a szervezet egyedi hiányát is pótolni. Mi élsportolók így könnyebben regenerálódunk, fizikai lehetőségeink, határaink eredményesebben feszegethetők. Fontos számomra, hogy a legtermészetesebb, tudományos megalapozottsággal bíró, tiszta, tartósítószer-, kemikália-, adalékanyag- és GMO mentes, komplex táplálék-kiegészítőt fogyaszthatom. Ami még finom is!

Erdélyi Virág az Európa Bajnokságon, 2021, Szlovénia

Milyen cím vagy kupa az, amire a legjobban vágysz, és ami mindig a szemed előtt lebeg, ha esetleg kicsit alábbhagyna a motivációd egy-egy nagyon túlterhelt időszak után?


Maga a verseny hangulata számomra olyan motivációt ad, ami a túlterhelt időszakon átsegít. Az a célom, hogy a versenyeken a lehető legjobbat hozzam ki magamból, ehhez maximális támogatást kapom edzőimtől.
A legközelebbi konkrét célom a fekete öv megszerzése.

Többszörös bajnokként és jeles tanulóként biztosan nem sok szabadidőd akad, de ha úgy alakul, hogy van egy kis időd magadra, akkor azt mivel szereted tölteni?

Az idő korlátozottsága miatt minőségi szabadidős tevékenységeim vannak. Nagyon szeretem a saját és családi barátokkal való beszélgetést, szórakozást, ami mindig feltölt lelkileg, szellemileg egyaránt. Igyekszem az „én-idő” beiktatására, ami segít abban, hogy belülről is tudjak építkezni.

Kategória: Interjúk

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük