A Network Marketing által kínált értékek közül melyik a legfontosabb számodra?

  • Az IDŐ! Önállóan oszthatom be a munkaidőmet, vagyis akkor és úgy dolgozom, amikor és ahogyan nekem megfelel, ezáltal van lehetőségem ”ÉN-időt” és minőségi szabadidőt teremteni. Nem mások osztják be az életemet, hanem kizárólag én határozok a családomra, a sportra, a hobbymra és persze a Flavonos üzletemre szánt időről. Mivel az idő az egyetlen véges erőforrás az életünkben, ezért nekem az MLM kínálta teljes szabadság a legmeghatározóbb érték!

Mit jelent az, hogy vezető vagy egy Network Marketing üzletben?

  • Influenszer lehetek kiemelkedő díjazással, kizárólag önazonos elvek mentén, ráadásul mások hasznára, ami a családok számára kézzelfogható, valódi értékteremtést jelent. Az MLM-ben nem kinevezik a vezetőket, hanem bárki lehet vezető, aki akarja, és hajlandó tenni is ennek a szintnek az eléréséért. A szakmai megfogalmazás szerint: ”Vezető az, aki mikor hátranéz, jönnek mögötte!” . A követőkre pedig hatást gyakorolhatunk, ezáltal egyaránt influenszerként és coach-ként is segítjük Őket a saját céljaik elérésében. Számomra rendkívül lényeges, hogy a Flavonban soha nem kell másnak látszanom, mint aki vagyok, tehát kizárólag a saját meggyőződésem, belső késztetéseim, véleményem, személyiségem alapján olyan elvek, termékek és üzleti stratégiák mellett állhatok ki, amelyekkel egyetértek, amelyekben hiszek, vagyis amelyek önazonosak az értékrendemmel.

Sokan kételkednek az MLM-ben megkereshető fix és mozgó jövedelmek valódiságában, miközben éppen az előbb említetted a kiemelkedő díjazást. Szóval, mi az igazság a pénzzel kapcsolatban?

  • A Flavon stabil, tervezhető és kiszámítható karrierprogramot, és életpálya tervet kínál azoknak, akiknek fontos érték a szabad időbeosztás és ezzel együtt az anyagi függetlenség nyújtotta bőség és minőségi életvitel. A Maslow-piramis legfelső szintjének, az önmegvalósításnak az eléréséhez Nálunk csak tudatos döntésekre, megfelelő hozzáállásra és korrekt munkára van szükség. A Flavon marketing terve elképesztően nagyvonalú passzív jövedelmet kínál, ami olyan fix fizetésként jelenik meg a hétköznapokban, amelynek nagyságrendjéről és folyamatos növekedéséről kizárólag én döntök (nem mások, nem főnökök, nem idegenek), miközben az is kizárólag az én szándékaimon múlik, hogy ezen felül mekkora aktív jövedelmet, vezetői bónuszt szeretnék megkeresni a cég által kínált luxusnyaralások és egyéb ösztönző programok mellett. Tehát a beszélgetésünk elején említett szabadság – ami nekem nélkülözhetetlen érték és mérvadó motiváció – a Flavonnál az életünk három alapvető területén is megjelenik: szabad időbeosztás, szabadon tervezhető jövedelem és szabadon megválasztott munkatársak, hiszen azzal dolgozhatom, akivel szeretnék, azokkal tölthetem együtt online és offline is a munkaidőmet, akikkel jól érzem magam.

Már a Flavon üzlet indulása előtt is volt hálózatos tapasztalatod, ahol szintén komoly nemzetközi sikereket értél el, és anyagilag már nagyon fiatalon ”nyugdíjba” mehettél. Akkor miért csatlakoztál a Flavonhoz?

  • Mindenekelőtt a Tulajdonosok – Sziklás Johanna, Gaál László és Ifj. Gaál László – személye jelentett számomra garanciát a megbízhatóságra és egy MLM-ben szokatlan közösségi élményre, amely közvetlen, családias légkört, egymást segítő, baráti stílust jelent. Ráadásul a Flavon egyedi marketing terve egy különleges szakmai innováció, ami által a barátaim, akik addig sok szorgalommal is csak kevés fizetést vihettek haza a hagyományos és a különböző bináris rendszerű MLM cégektől, ahol régebben dolgoztak, itt a Flavonban végre valódi eszközt kaptak a céljaik eléréséhez, amit a legtöbben a csatlakozásuk óta sokmilliószorosan túl is teljesítettek. Nekem nagyon fontos, hogy valódi értéket adhatunk a családoknak, hiszen az exkluzív és számos rangos nemzetközi díjat elnyert termékeink, a szabad időbeosztás, az anyagi függetlenség és a közösségi élmény együttese olyan életstílust biztosít, ami valódi, napi szinten megélhető érték mindenkinek.
Kategória: Interjúk

1 hozzászólás

Szórádi Rózsa · 2021.07.06. - 09:46

Krisztina az én szponzorom ” üzleti angyalom” a folyamatos támogató,, őszinte, baráti kapcsolatunk, újító, jobbító szándékunk, a kitartó munkánk, a példája vitt engem a felsővezetői szintem eléréséhez.
( Gyémánt Elit Plusz ). Köszönöm Krisztina az eddigi utmutatásodat és az izgalmas jövőt, amit tovább építünk a kíváló emberekből álló csapatunkkal 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük