Régen volt egy FlavOnline nevű online újság, de az 2015 óta már nem aktív. Miért érezte szükségét a Flavon éppen most egy új blog indításának?

–  Elsősorban azért döntöttünk úgy most, hogy eljött az ideje egy új blog indításának, mert a csapatunk nemrégiben bővült egy olyan munkatárssal, aki ezt teljeskörűen meg tudja csinálni. Pár éve kicsit gazdátlanná vált az állandó tartalomírás, mert az a kollégánk, aki 2015 előtt kezelte a FlavOnline-t külföldön kezdett dolgozni. Mivel az MLM-nél inkább egy ember –pontosabban a terjesztő – toborozza az új klubtagokat, így nem volt olyan nagy hiányérzet bennünk az online újság inaktivitása miatt, de most úgy érezzük, hogy segítenünk kell a terjesztőknek/hálózatépítőknek egy olyan platformmal, ahol háttéranyagokat és ismereteket szerezhet bárki a Facebook és az Instagram mellett.

Milyen tartalmakra számíthat a nagyközönség?

– A cégünk több, mint 20 éves fennállása alatt rengeteg sikersztorit nézhettünk végig testközelből, így feltétlenül szeretnénk ezeknek a történeteknek külön kis rovatot indítani, hiszen a cégünk sikere elsősorban a terjesztők sikerén és elhivatottságán múlik. Emellett a termékeinkről, aktuális híreinkről és jövőbeli rendezvényeinkről is lesznek cikkek és természetesen egészséges receptekkel és sporttal, táplálékkiegészítéssel foglalkozó bejegyzések is jócskán lesznek.

A pandémia miatt az elmúlt évben rendezvények szervezése nem volt megengedett. Most, hogy úgy tűnik javul a járványhelyzet, tervez a Flavon különböző nyílt eseményeket szervezni?

– Természetesen, tervezünk. A Flavon egyik küldetése az egészségtudatos táplálkozás népszerűsítése és a cégünk komoly figyelmet fordít arra, hogy kiemelkedő szakmai háttér álljon a termékek mögött. Dr. habil. Dinya Zoltán professzor úr 15 éve van alkalmazásban a Flavonnál és több, mint 40 éve kutatja a flavonoidokat. Számos kutatási programban, projektben vett részt és vesz részt ma is és előadásait csillogó szemmel nézik egyetemi hallgatók szerte a világon, így szeretnénk a közeljövőben infóesteket, beszélgetéseket szervezni a Professzor úr részvételével.

A fiatalok körében annyira még nem népszerű a multi-level marketing. Ennek mi lehet az oka?

– Ez a kérdés a kedvencem. Egyszer egy interjúban azt válaszoltam arra a kérdésre, hogy mit csinálnék másként, hogy hamarabb kezdenék MLM-mel foglalkozni. A fiatalok nagy része úgy gondolkozik, hogy az egyetem elvégzése után egy jó állás vár rájuk itthon vagy akár külföldön és elfogadják azt, hogy a jövőjük mástól függ. A legtöbbjük nem meri felvállalni azt a kockázatot, hogy a maguk főnökei legyenek és irányítsák a sorsukat. Persze többször „nemet kapni” eleinte nem könnyű, de fontos megérteni azt, hogy ennek a lehetőségnek a visszautasítása nem nekünk, hanem a nemleges választ adónak jár akár havi több millió forint kieséssel. Azt viszont feltétlenül ki kell hangsúlyoznom, hogy az MLM nem való mindenkinek. Ahogyan a „hagyományos”, 8-10 órás alkalmazotti munka sem. Ha egy fiatalban van vállalkozói véna, akkor ez a legkockázatmentesebb módja annak, hogy kipróbálja magát vállalkozóként, hiszen nem kell hozzá tőke. Sok fiatal ragaszkodik a tanult szakmájához és szerintem leginkább emiatt kell még az ő köreikben népszerűsíteni az MLM-rendszert.

Az interjút készítette: Kóródi Gréta


2 hozzászólás

Szoarp · 2021.06.06. - 08:59

Örülök az új blognak, és kíváncsian várom az egészségtudatos táplálkozással kapcsolatos legfrissebb kutatások eredményeit.

Tóth Ilona · 2021.06.19. - 12:12

Örülök, hogy a cég rendkívül korszerű és innovatív, akár a készítményeinkről, akár a reklámeszközeinkről van szó. Ezekkel mindig egyszerűbbé válik a népszerűsítő tevékenységünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük